SANDRA POT

Sandra Pot Schilderijen & Bronzen beelden. Sandra, wonend en werkend in Rhenen. Ze schildert met acrylverf, op doek van verschillende formaten. Haar vrije werk is divers, meestal realistisch, soms wat abstract. Mooie vrouwen en paarden vormen een onuitputtelijke inspiratiebron. Een schilderij in opdracht is tevens mogelijk, neemt u gerust contact met haar op (info@sandrapot.nl).
Bronzen beelden maken is haar grote passie. „Prachtig om van niets iets te kunnen/mogen maken” aldus de kunstenares. Net als bij de schilderijen wordt ze ook hier geïnspireerd door de schoonheid van vrouwen en dieren, meestal figuratief en heel soms abstract.
In de winkel “Schap 19” staan enkele bronzen beelden & schilderijen (vrij werk) van Sandra. Uiteraard is het ook mogelijk een bronzen beeld in opdracht te laten maken van bijvoorbeeld uw huisdier of een persoon. Misschien een dierbare herinnering ter gelegenheid van uw huwelijk, jubilea, zwangerschap of geboorte. Met een bronzen beeld wordt dit aandenken vereeuwigd. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen.

OPEN

Ma – gesloten
Di – gesloten
Woe – gesloten
Do – 09:30 t/m 17:30
Vrij – 09:30 t/m 20:00
Za – 09:30 – 17:00
Zo – gelsoten

ADRES

Schap 19
Herenstraat 19
3911 JA Rhenen

SOCIAAL

 

CONTACT

Lambrecht & Jaenette van den Broek
0620813212
info@schap19.nl

LEGAL