LEATHERWOOD & YANN

De gedurfde stijl in de fashionindustrie zie je nauwelijks terug in woonaccessoires. Het team achter YANN, maakt daar met hun jarenlange ervaring in de textielbranche, verandering in. Het doel van YANN is dan ook om woonaccessoires voor het gehele huis een verlengstuk van de fashionindustrie te laten zijn. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan en het gebruik van robuuste materialen. Daardoor ontstaat die herkenbare, stoere en ruige look.
Maar bij YANN koop je niet alleen een look. De ontwerpers werken met duurzame materialen en stoffen van een hoge kwaliteit, zodat je lang van de woonaccessoires gebruik kunt maken en genieten. Yann toont lef en maakt bewuste keuzes.

Hiernaast zijn we sinds kort begonnen om ons assortiment uit te breiden met leren woonaccessoires. Denk hierbij aan placemats, onderzetters, bloempotten, lampen maar ook schorten. Deze worden allemaal geproduceerd in ons eigen atelier. Mocht je opzoek zijn naar een gepersonaliseerd geschenk ook dit is geen probleem. Door onze flexibiliteit zijn de mogelijkheden eindeloos.