LEATHERWOOD & YANN

De gedurfde stijl in de fashionindustrie zie je nauwelijks terug in woonaccessoires. Het team achter YANN, maakt daar met hun jarenlange ervaring in de textielbranche, verandering in. Het doel van YANN is dan ook om woonaccessoires voor het gehele huis een verlengstuk van de fashionindustrie te laten zijn. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan en het gebruik van robuuste materialen. Daardoor ontstaat die herkenbare, stoere en ruige look.
Maar bij YANN koop je niet alleen een look. De ontwerpers werken met duurzame materialen en stoffen van een hoge kwaliteit, zodat je lang van de woonaccessoires gebruik kunt maken en genieten. Yann toont lef en maakt bewuste keuzes.

Hiernaast zijn we sinds kort begonnen om ons assortiment uit te breiden met leren woonaccessoires. Denk hierbij aan placemats, onderzetters, bloempotten, lampen maar ook schorten. Deze worden allemaal geproduceerd in ons eigen atelier. Mocht je opzoek zijn naar een gepersonaliseerd geschenk ook dit is geen probleem. Door onze flexibiliteit zijn de mogelijkheden eindeloos.

YANN is sinds 2017 een nieuwe speler op de interieurmarkt. Een musthave nieuw merk in woonaccessoires voor de eigentijdse en moderne man, waar ook de stoere vrouw profijt van heeft. Eindelijk een merk dat lef toont en niet veel van hetzelfde brengt.

De gedurfde stijl in de fashionindustrie zie je nauwelijks terug in woonaccessoires. Daar maakt het team achter YANN, met hun jarenlange ervaring in de textielbranche, verandering in. Het doel van YANN is dan ook om woonaccessoires voor het gehele huis een verlengstuk van de fashionindustrie te laten zijn. Dat zie je aan de verschillende soorten wassingen die sommige stoffen ondergaan en het gebruik van robuuste materialen. Daardoor ontstaat die herkenbare, stoere en ruige look.

Maar bij YANN koop je niet alleen een look. De ontwerpers werken met duurzame materialen en stoffen van een hoge kwaliteit, zodat je lang van het productgebruik kunt maken en genieten. Yann toont lef en maakt bewuste keuzes. Zo vindt de productie plaats in Portugal, Italië, Turkije en België.

YANN is about living beyond the box… Trends uit de fashionindustrie vertaald naar eigenzinnige woonaccessoires. Stijlvol met een stoere twist.