ANDERS VERDER 

24 SCHRIJVERS, WAARONDER GEANNE VAN ARKEL UIT RHENEN,  OVER EEN WERELD NA CORONA

BROEKS KOFFIE

Schap 19 wil zich onderscheiden en haar bezoekers graag verrassen met leuke, aparte artikelen maar ook met smaakvolle bijzondere producten. In onze speurtocht hier naar, zijn wij terecht gekomen bij een kleine Nederlandse koffiebranderij, Brinks Coffeeroasters, die ambachtelijke vers gebrande “specialty” koffies, van de hoogste kwaliteit, bij ons aanlevert.  Koffie die, 100% transparant,  rechtstreeks van de “boer” wordt betrokken, voor een eerlijke prijs. Een speciaal voor Schap 19 samengestelde blend en espresso van eerste klas koffiebonen voor wie smaak, genieten en prijs belangrijk vinden. Wij verkopen deze heerlijke koffiebonen, in 1 kilo verpakkingen.


BROEKS LEATHER

Door het soepele materiaal heb je bijna niet in de gaten dat je een schort draagt! De schorten sluiten perfect om je lichaam.
Het maakt je werk prettig, de hele dag of avond door. En vastmaken is in een handomdraai gebeurd! Met een leren schort werk je veiliger door de dikte en speciale eigenschappen van het materiaal.
We kunnen ze allemaal customizen door jouw naam, bedrijfslogo of een leuke print in te laseren in verschillende kleuren!