KOMONO

is in 2009 in België opgericht door Raf Maes en Anton Janssens. KOMONO brengt zijn slanke design, inspirerend kleurenpalet en minimalistische esthetiek aan de wereld van accessoires.

KOMONO is een gemeenschap van dromen en ontwerpers gewijd aan perfecte tijdloze accessoires, en is geworteld in de Belgische traditie van sterke toewijding aan kwaliteit en ambacht. KOMONO is de perfecte mix van visie en timing. KOMONO is wereldwijd binnen handbereik en nu ook bij SCHAP 19.


BROEKS KOFFIE

Schap 19 wil zich onderscheiden en haar bezoekers graag verrassen met leuke, aparte artikelen maar ook met smaakvolle bijzondere producten. In onze speurtocht hier naar, zijn wij terecht gekomen bij een kleine Nederlandse koffiebranderij, Brinks Coffeeroasters, die ambachtelijke vers gebrande “specialty” koffies, van de hoogste kwaliteit, bij ons aanlevert.  Koffie die, 100% transparant,  rechtstreeks van de “boer” wordt betrokken, voor een eerlijke prijs. Een speciaal voor Schap 19 samengestelde blend en espresso van eerste klas koffiebonen voor wie smaak, genieten en prijs belangrijk vinden. Wij verkopen deze heerlijke koffiebonen, in 1 kilo verpakkingen.


SECRID WALLET

De Secrid lederen Wallet collectie is het resultaat van vakmanschap en verfijnd handwerk op het hoogste niveau. De producten worden gemaakt van premium, aniline geverfd leder van europese huiden met een volnerfbasis. Hierdoor is het leer van de hoogste kwaliteit, gelooid onder goede werkomstandigheden. Met zorg voor mens en milieu.

De Secrid Miniwallet is de meest iconische wallet en de perfecte allrounder. Klein van formaat en verrassend groot in opbergcapaciteit. De Miniwallet heeft de Secrid Cardprotector als basis en is hierdoor een compacte en veilige portemonnee. Dankzij het unieke, Red Dot Design Award winnende, ontwerp schuiven de kaarten trapsgewijs naar buiten voor een eenvoudige selectie. De belangrijkste passen zijn optimaal beschermd, zowel tegen buigen en breken als tegen ongewenst uitlezen van RFID-kaarten. Naast de zes kaarten in de Cardprotector biedt de Miniwallet ruimte voor enkele kaarten, papiergeld, bonnetjes, visitekaartjes en enkele munten. De Miniwallet is compact en vanwege de druksluiting gemakkelijk in elke tas of broekzak mee te nemen.

Nu bij SCHAP19!


BROEKS LEATHER

Door het soepele materiaal heb je bijna niet in de gaten dat je een schort draagt! De schorten sluiten perfect om je lichaam.
Het maakt je werk prettig, de hele dag of avond door. En vastmaken is in een handomdraai gebeurd! Met een leren schort werk je veiliger door de dikte en speciale eigenschappen van het materiaal.
We kunnen ze allemaal customizen door jouw naam, bedrijfslogo of een leuke print in te laseren in verschillende kleuren!