OVER ONS

SCHAP 19 is een jonge onderneming die creatieve, ambitieuze producenten, ontwerpers, kunstenaars en andere ondernemers de mogelijkheid biedt een eigen bedrijf op- en/of uit te bouwen.

Op basis van heldere afspraken bieden wij de mogelijkheid commerciële ruimte in de winkel te huren, die je vervolgens vult met jouw producten.

Het ‘visual merchandisen’ van de producten en betreffende ruimte doen wij graag in gezamenlijkheid, om de sfeer in de winkel te waarborgen en te zorgen voor een optimale presentatie.

Meer dan ooit moet winkelen weer een beleving zijn en worden er hoge eisen gesteld aan sfeer, service, assortiment en diversiteit. Het totale concept van is gebouwd op deze elementen, waardoor onze bezoekers iedere keer weer verrast en getriggerd moeten worden. Daarnaast krijgt de persoon achter de producten alle kans om creatief en productief bezig te zijn doordat wij het meest tijdrovende uit handen nemen, namelijk het presenteren en verkopen van de producten.

Als je interesse is gewekt, neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij willen graag samen werken.

 

Janette en Lambrecht van den Broek